Snickeri

Det mesta som har med trä i hus att göra kan man kalla snickeri. Däremot skiljer det mycket på om det är en grov konstruktion i till exempel väggar och tak eller om det rör sig om finsnickeri i ett kök eller övriga bostaden. Det viktiga för oss är att vi gör ett gediget hantverk med högt ställda krav på slutresultatet. Därmed kan du alltid vara säker på att bli nöjd med oss som din nästa snickare i Skåne.

 Takläggning      Snickerier      Timmerarbeten      Takläggning      Snickerier      Timmerarbeten      Takläggning      Snickerier      Timmerarbeten     Takläggning      Snickerier      Timmerarbeten

Golvet är inte bara något vi ska gå på. Det ska gärna vara vackert att se på, passa in tillsammans med det övriga rummet och vara lättskött. Dessutom ska det vara plant, låta bli att knarra och inte svikta vid belastning. Alla golv är kanske inte så här i verkligheten, men det är ändå något vi försöker sträva efter. Vi lägger traditionella trägolv, både med brädor sågade i bestick (lika breda) som med toppsågade brädor. Vi lägger även med lite nyare material samt golv av sten eller klinkers, allt efter önskemål.

KONTAKT

Vi renoverar, bygger ut och fixar snickerier i gamla hus. Det viktiga för oss är att vi gör ett gediget hantverk med högt ställda krav på slutresultatet.

KONTAKT
Client

You guys rock! Bra jobbat, jag kommer definitivt att beställa igen! Jag klappar inte alltid, men när jag gör det är det på grund av takservering. Deepson - Stockholm

Andra tjänster